Vrije kavels

Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen. Bouwen in de stijl die u zelf kiest, met materialen die u aanspreken, volgens de indeling die het beste bij u past. Op Simon Stevin kunt u die droom waarmaken.

Exclusief wonen in uw eigen stijl

De bouwgrond met vrije bouwkavels ligt aan de rand van het bos, midden in het glooiende landschap van de voormalige kazerneterreinen. Op Simon Stevin woont u in uw eigen droomhuis op een van de mooiste plekken van Ede. Op slecht 5 minuten van het centrum en station Ede-Wageningen woont u straks met alle rust en ruimte midden in de natuur. Wie hier een kavel koopt heeft iedere dag de Veluwe als achtertuin. Op Simon Stevin vindt u bouwkavels tussen de 385 en 7800 m2 groot.

Begin 2020 in verkoop: 28 vrije kavels

In project 10a zuid komen vrije kavels die de gemeente Ede zelf gaat verkopen. Begin 2020 gaan hier 28 vrije kavels in de verkoop. Op deze plek kunt u uw eigen woning realiseren. De oppervlakte van de kavels is vanaf 385 m2 tot 775m2. Prijsindicatie: vanaf € 240.000 v.o.n. tot ca. € 480.000 v.o.n. De verkoop gaat via HOOM makelaars.

We informeren u via de website en de nieuwsbrief over de start verkoop. Wilt u niets missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

De vrije kavels van project Sysseltste Zoom zijn allen verkocht of onder optie.