Vrije kavels

Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen. Bouwen in de stijl die u zelf kiest, met materialen die u aanspreken, volgens de indeling die het beste bij u past. Op Simon Stevin kunt u die droom waarmaken.

Exclusief wonen in uw eigen stijl

De bouwgrond met vrije bouwkavels ligt aan de rand van het bos, midden in het glooiende landschap van de voormalige kazerneterreinen. Op Simon Stevin woont u in uw eigen droomhuis op een van de mooiste plekken van Ede. Op slecht 5 minuten van het centrum en station Ede-Wageningen woont u straks met alle rust en ruimte midden in de natuur. Wie hier een kavel koopt heeft iedere dag de Veluwe als achtertuin. Op Simon Stevin vindt u bouwkavels tussen de 385 en 7800 m2 groot.

Nu in de verkoop: 28 vrije kavels (Sysseltse Droom)

Op het kazerneterrein Simon Stevin gaan 28 vrije kavels in de verkoop. De kavels liggen op een prachtige plek tussen heide en bos. De grootte van de kavels varieert tussen de 400 m₂ en 750 m₂. De prijzen liggen tussen de € 235.000 en € 475.000 v.o.n. Inschrijven voor een kavel kan tot uiterlijk 12 februari 2020 17:00 uur. De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij HOOM makelaars in Ede. Na de inschrijfperiode worden de kavels verloot door de notaris.

Kavelpaspoorten

Voor elk van de 28 vrije kavels is een kavelpaspoort aanwezig. Hierin vindt u onder meer de prijs, oppervlakte en type woning. Daarnaast leest u er een samenvatting van de regels en randvoorwaarden die gelden voor de bouw van de woning en voor de inrichting van de grond.

Sysseltse Zoom

De vrije kavels van project Sysseltste Zoom zijn allen verkocht of onder optie.