PUUR op de heide

PUUR op de Heide - het mooiste plekje van Ede 
De geur van naaldbomen en heide, het gekwetter van vogels, wild spotten vanuit je woonkamer en verder… nou verder eigenlijk niets. Welkom in Puur op de heide waar je één bent met de natuur. 

Living in the woods 
PUUR op de Heide ligt straks aan een statige laan met zuileiken. Op PUUR op de Heide komen 20 vrijstaande villa’s op grote kavels met achtertuinen die grenzen aan de Ginkelse Heide. De villa’s met natuurlijke materialen hebben flauw hellende kappen, een rijke entree en grote raampartijen. Deze laatste twee zorgen voor een intense relatie tussen binnen en buiten. De duurzame villa’s zijn zo ontworpen dat je maximale ruimte hebt en vrijheid ervaart.

Woningtypes 
Hoog, breed en diep, drie simpele typebenamingen die precies zeggen waar ze voor staan. Voor welk huis u ook kiest, altijd geniet u van een huis dat lekker vrij in de ruimte staat, doordat de kavel zo breed is. Hierdoor is er ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Niet achter elkaar, maar naast elkaar. Niemand hoeft de auto weg te halen als de ander wil vertrekken. 

Elke villa wordt uniek gemaakt en afgestemd aan jouw wensen. De villa’s staan op royale kavels van circa 500m², hebben een woonoppervlakte vanaf circa 180m² en een geïsoleerde berging die vanuit de woning bereikbaar is. 

Optiemogelijkheden zijn onder andere: 
- Levensloopbestendig variant (type diep) 
- Uitbreiden woonkamer 
- Uitbreiden berging 
- Erker voorgevel of zijgevel 
- Veranda achtergevel 
- Schoorsteen 
- Kelder 

Laat uw fantasie de vrije loop en bespreek uw woonwensen met de woonadviseur. Zoals u in dit segment mag verwachten, ben u niet beperkt tot de reeds uitgewerkte opties. Aanvullende woonwensen kunt u met de woonadviseur bespreken. Waar mogelijk creëren we hier aan de rand van de natuur uw droomhuis. 

Duurzaamheid en comfort 
De villa's zijn met een EPC van 0,0 extra energiezuinig en door aansluiting op het warmtenet bovendien gasloos en verwarmd middels vloerverwarming. 
Om onder meer het comfort te verhogen en inzage te krijgen in het energieverbruik worden de villa's voorzien van het innovatieve huisbesturingssysteem SlimWonen. 

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact op met Ditters makelaars of kijk op puuropdeheide.nl.

Voor een uitgebreide impressie bekijkt u deze film.