Wonen op de grens van stad en natuur

De nieuwbouwwoningen op het Simon Stevin-terrein krijgen vorm in verschillende fasen. Een mooi huis kopen op slechts een paar minuten fietsen van het levendige centrum en genieten van rust en ruimte? In Simon Stevin kunt u wonen zoals u dat wilt.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Altijd op de hoogte van start verkoop, start bouw en events

Aanmelden nieuwsbrief

Wonen op Simon Stevin

 • Verkocht

  De Parkwachter

  Welkom thuis in De Parkwachter. Langs de bosrand die de nieuwe wijk Simon Stevin scheidt van de Ginkelse Heide, komen 2 bijzondere appartementengebouwen met ieder slechts 9 appartementen.

  Meer Info
 • Verkocht

  De Verbinding

  Stelt u zich eens voor: zittend op uw royale balkon, omringd door groen en bomen, geniet u van de rust, ruimte en het fantastische uitzicht op de rand van de Zuid Ginkelse Hei. Dat is wonen in een appartement van De Verbinding.

  Meer Info
 • Te Koop

  Heidestad

  Heidestad: voor mensen met een eigenzinnige stijl, die weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Royale woningen met grote raampartijen aan de tuinzijde.

  Meer Info
 • Verkocht

  Huis ter Hei

  Op een van de mooiste plekjes in Ede worden op het voormalige Kazerneterrein Simon Stevin aan de Ginkelse heide 40 bijzonder comfortabele woningen gerealiseerd.

  Meer Info
 • Verkocht

  Officiersdorp

  Officiersdorp is volop in ontwikkeling. Binnen het project worden 32 karakteristieke woningen gebouwd op riante kavels.

  Meer Info
 • Te Koop

  Statuur

  Wonen met Statuur’: een exclusief nieuwbouwplan met 21 riante tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen kenmerken zich door hun opvallende architectuur en vrijheid voor u als koper.

  Meer Info
 • Verkocht

  Sysseltse Lanen

  In de Sysseltse Lanen zijn in totaal 40 vrijstaande gezinswoningen en 2-onder-1-kapwoningen te koop. Geniet elke dag weer van de schitterende Veluwse natuur en ruimte.

  Meer Info
 • Te Koop

  Vrije kavels

  Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen. Op Simon Stevin kunt u die droom waarmaken In de wijk zijn ruime vrije bouwkavels te koop.

  Meer Info
 • Wat komt er nog meer?

  De nieuwbouwwoningen op het Simon Stevin-terrein krijgen vorm in verschillende fasen. Inmiddels zijn bijna alle plannen bekend.

  Meer Info