Wonen op de grens van stad en natuur

De nieuwbouwwoningen op het Simon Stevin-terrein krijgen vorm in verschillende fasen. Een mooi huis kopen op slechts een paar minuten fietsen van het levendige centrum en genieten van rust en ruimte? In Simon Stevin kunt u wonen zoals u dat wilt.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Altijd op de hoogte van start verkoop, start bouw en events

Aanmelden nieuwsbrief

Wonen op Simon Stevin

 • Verkocht

  Aan de Bosrand

  Er wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het luxe nieuwbouwproject Aan De Bosrand. Als u kiest voor een van de woningen van Aan de Bosrand wordt het bos letterlijk uw achtertuin. Alle 21 woningen staan aan de rand van De Ginkelse Heide. In totaal worden er 4 twee-onder-een-kap woningen en 17 vrijstaande woningen gerealiseerd.

  Meer Info
 • Verkocht

  De Parkwachter

  Welkom thuis in De Parkwachter. Langs de bosrand die de nieuwe wijk Simon Stevin scheidt van de Ginkelse Heide, komen 2 bijzondere appartementengebouwen met ieder slechts 9 appartementen.

  Meer Info
 • Verkocht

  De Verbinding

  Stelt u zich eens voor: zittend op uw royale balkon, omringd door groen en bomen, geniet u van de rust, ruimte en het fantastische uitzicht op de rand van de Zuid Ginkelse Hei. Dat is wonen in een appartement van De Verbinding.

  Meer Info
 • Verkocht

  Heidestad

  Heidestad: voor mensen met een eigenzinnige stijl, die weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Royale woningen met grote raampartijen aan de tuinzijde.

  Meer Info
 • Verkocht

  Huis ter Hei

  Op een van de mooiste plekjes in Ede worden op het voormalige Kazerneterrein Simon Stevin aan de Ginkelse heide 40 bijzonder comfortabele woningen gerealiseerd.

  Meer Info
 • Verkocht

  Officiersdorp

  Officiersdorp is volop in ontwikkeling. Binnen het project worden 32 karakteristieke woningen gebouwd op riante kavels.

  Meer Info
 • Verkocht

  Statuur

  Wonen met Statuur’: een exclusief nieuwbouwplan met 21 riante tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen kenmerken zich door hun opvallende architectuur en vrijheid voor u als koper.

  Meer Info
 • Te Koop

  Statuur 2

  Onis Vastgoed is gestart met de verkoop van Statuur 2. Er komen 13 riante woningen: 4 levensloopbestendige woningen, 6 twee onder één kap woningen, één vrijstaande woning en twee geschakelde vrijstaande woningen.

  Meer Info
 • Verkocht

  Sysseltse Lanen

  In de Sysseltse Lanen zijn in totaal 40 vrijstaande gezinswoningen en 2-onder-1-kapwoningen te koop. Geniet elke dag weer van de schitterende Veluwse natuur en ruimte.

  Meer Info
 • Verkocht

  Vrije kavels

  Op dit moment zijn er geen vrije kavels meer beschikbaar op de Simon Stevin Kazerne. Alle kavels zijn vergeven en er komen ook geen nieuwe kavels meer beschikbaar.

  Meer Info