Planning

Wanneer worden de straten definitief ingericht?

In 2021 zijn de eerste straten in de wijk definitief ingericht. In 2022 en 2023 richten wij de wijk verder in, totdat de hele wijk definitief is aangelegd. Hoornstra Infrabouw is de aannemer die het werk uitvoert.  Op de pagina Ligging en wijk kunt u de voorlopige planning van de inrichting bekijken. Let op: dit is een concept, de planning kan uitlopen. Wij verwachten eind 2023 de laatste straten in de wijk definitief in te richten. Dan moeten ook de laatste bouwwerkzaamheden klaar zijn.

Wanneer wordt het groen definitief ingericht?

In 2021 zijn de eerste straten in de wijk definitief ingericht. In 2022 en 2023 richten wij de wijk verder in, totdat de hele wijk definitief is aangelegd. Hoornstra Infrabouw is de aannemer die het werk uitvoert.  Op de pagina Ligging en wijk kunt u de voorlopige planning van de inrichting bekijken. In de uitvoering wordt het groen vaak pas na de straten en stoepen aangelegd. Dit komt doordat planten alleen in een deel van het jaar worden geplant (het plantseizoen, ongeveer van november t/m maart), om te voorkomen dat de planten weer doodgaan door droogte etc.

Wij verwachten eind 2023 de laatste straten in de wijk definitief in te richten. Dan moeten ook de laatste bouwwerkzaamheden klaar zijn.

Wanneer is alles klaar?

Wij verwachten eind 2023 de laatste straten in de wijk definitief in te richten. Dan moeten ook de laatste bouwwerkzaamheden klaar zijn.

Ga terug