Welke boom kiest u?

Heeft u een vrije kavel gekocht op de Elias Beeckman of Simon Stevin Kazerne? Dan biedt de gemeente Ede u een boom aan. De boom wordt geplant op uw kavel. Op de bomenkeuzelijst ziet u de bomen die passen bij het Veluwse karakter en geschikt zijn voor tuinen. Er is keuze uit veel verschillende groottes en soorten bomen, die passen bij de bosrijke omgeving waarin u woont. De voorgestelde bomen doen het ook op de schrale zanderige bodem die voorkomt op de kazerneterreinen.

Advies

Pius Floris Boomverzorging gaat de boom planten. Zij kunnen u ook adviseren over onder andere de positie van de boom op de kavel, de ontwikkeling, ligging en verzorging. Zo hebben de bomen de beste kans van aanslaan.

Derde plantronde

Inmiddels zijn er twee plantrondes geweest. Heeft u nog geen boom ontvangen? Dan kunt u uw keuze voor deze derde plantronde doorgeven. Het planten van de bomen staat gepland voor januari/februari 2020. Dit is afhakelijk van het weer. We begrijpen dat nog niet iedereen zover is dat er een keuze gemaakt kan worden, daarom volgt er nog een laatste plantronde. Dit is in 2020/2021.

Uw keuze

Wilt u een boom ontvangen in januari/februari? Dan horen wij graag voor 8 januari 2020 welke boom u wilt ontvangen. Stuur daarvoor een e-mail naar onder vermelding van ‘boom’. Geef in de mail aan welke boom u wilt ontvangen en vermeld uw adres en telefoonnummer. Deze gegevens geven wij door aan Pius Floris Boomverzorging. Zij nemen vervolgens contact met u op.