Planning woonrijp maken Simon Stevin

Als de aanleg van het Heidepark afgerond is, gaan we in het laatste kwartaal van 2020 verder met het groen en de straten en stoepen in de wijk. We beginnen eind oktober/begin november met het woonrijp maken van de straten en stoepen in het noordoosten van de kazerne, rondom de Cornelis Verduijnstraat, het Piet Smithof en het Egbert Veenhof. We leggen definitieve straten en stoepen aan en zorgen voor goede afwatering van water. Het groen tussen de huizenblokken kunnen we helaas niet meteen aanleggen, maar planten we een plantseizoen later aan, in het najaar van 2021.
 
In het laatste kwartaal van 2020 gaan we ook aan de slag met de inrichting rondom de Verbinding en de Parkwachter. De werkzaamheden om deze straten woonrijp te maken duren tot begin 2021. Begin 2021 starten we met het aanleggen van groen tussen de huizenblokken bij de Verbinding en de Parkwachter.
 
Informatiemoment per straat
We informeren omwonenden op tijd over de planning van de aanleg van de openbare ruimte en wat daarbij komt kijken.
 
In verband met de coronaregels organiseren we per straat een informatiebijeenkomst in de buurt en geen grootschalige bijeenkomst. Voordat wij in uw straat starten met de werkzaamheden, ontvangt u een apart bericht over de bijeenkomst voor uw straat en hoe u zich hiervoor kunt inschrijven. Tijdens de bijeenkomsten houden wij vanzelfsprekend rekening met de coronarichtlijnen.