Kom langs op de informatiemarkt Simon Stevin

Op 29 juni is de informatiemarkt Simon Stevin op het exercitieplein aan de Piet Romboutlaan. Tussen 17:00 en 20:00 kunt u op het exercitieplein terecht voor informatie over de wijk en de werkzaamheden de komende tijd. Komt u ook?

Kom meer te weten over de inrichting van de wijk en de werkzaamheden

Bijna alle woningen in de wijk Simon Stevin zijn nu gebouwd. In de eerste straten zijn de wegen, stoepen en groenvakken nu ingericht. Binnenkort starten we ook met de inrichting van de rest van de wijk. Dit doen we in een paar fases. Zo verandert Simon Stevin de komende jaren van een bouwplaats naar een mooie woonwijk.  

We vertellen u op 29 juni meer over de definitieve inrichting. Ook laten we zien in welke fasen dat gebeurt. Het bedrijf dat de aanleg verzorgt, Hoornstra Infrabouw, is ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

Doe inspiratie op voor uw woning en tuin

Tijdens de informatiemarkt kunt u ook inspiratie opdoen voor uw tuin en het verduurzamen van uw woning. Team ‘Operatie Steenbreek’ staat klaar om met u mee te denken over uw tuin. Ook liggen folders klaar met tuintips. Daarnaast is energiecoach Teun van Roekel aanwezig voor al uw vragen over het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie

Voor de start van de werkzaamheden in uw straat ontvangt u een brief met praktische informatie en de contactgegevens van de aannemer. Bekijk hier het uitgewerkte inrichtingsplan (5.8 MB). Inspriatie voor de inrichting van uw tuin vindt u in de folder Tuininspiratie voor Simon Stevin (6.8 MB)

Heeft u nog vragen? Mail deze dan naar: .