25 september: informatieavond Inrichtingsplan Simon Stevin

U heeft een woning gekocht op Simon Stevin, of u bent geïnteresseerd in een woning op het voormalige kazerneterrein. U bent vast benieuwd hoe de openbare ruimte van de wijk eruit komt te zien. Op dinsdagavond 25 september presenteren wij het ‘inrichtingsplan openbare ruimte’. U bent van harte uitgenodigd.

Deze avond vertellen wij u onder andere hoe de wijk is opgebouwd, hoe de groenstructuur, de wegen en de parkeerplekken eruit gaan zien en waar de speelplekken komen.

Programma

19.15 - 19.30 uur     Inloop
19.30 - 20.00 uur     Presentatie inrichtingsplan openbare ruimte
20.00 - 21.00 uur     Themamarkt: ruimte voor vragen over thema’s als groen, verkeer of ecologie.

Locatie

We hebben boven verwachting veel aanmeldingen ontvangen. Daarom is de locatie gewijzigd naar een grotere ruimte. De informatieavond is in de Mauritskazerne. Dit is één van de twee grote kazernegebouwen op Maurits Zuid. Het is het gebouw naast Akoesticum. Hier vindt u een routebeschrijving, en de locaties waar u kunt parkeren. Het adres van het gebouw is niet bekend bij de meeste navigatiesystemen. Deels zult u de omleidingsroute naar het Akoesticum en de P&R Kazerneterreinen moeten volgen.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatieavond kan via onder vermelding van uw naam, het aantal personen waarmee u komt, en eventueel waar u een woning heeft gekocht.

Inrichtingsplan

U kunt het Inrichtingsplan Simon Stevin en de bijbehorende tekening (4.3 MB) ook online bekijken.